“Hesabımı devre dışı bırak”, “Bağlantıyı kes”, “8 saat Görünmez Mod” ve “Görünmezliğimi programla” seçenekleri arasındaki fark nedir?

Hesabını devre dışı bırakırsan: yeniden bağlanıncaya kadar diğer kullanıcılar seni göremez
ve uygulamadan tamamen kaybolursun. (Hesabım > Uygulama Ayarları > Hesabımı devre
dışı bırak).
Bağlantıyı kesersen: Yolun kimseyle kesişmez ama daha önce yolunun kesiştiği profiller seni
hâlâ Zaman Tünelinde görebilir. (Hesabım > Tercihler > Bağlantıyı kes) Daha fazla bilgi için
lütfen doğrudan SSS’ı incele (Yardım > SSS).
“8 saat Görünmez Mod” seçeneği ile, diğer profillerle yolunun kesişmemesi için konum
bilgilerin durdurulur ve böylece 8 saat boyunca Zaman Tünelinde gitgide geride görülürsün.
Bununla birlikte Crush’larınla konuşmaya devam edebilirsin. Ve 8 saat Görünmez Modunu
etkinleştirmeden önce yolunun kesiştiği profilleri görebilir ve bu profiller üzerinde etkileşimde
bulunabilirsin.
“Görünmezliğimi programla” seçeneğine yalnızca Premium aboneleri erişebilir. Temel
prensip, 8 saat Görünmez Modu ile aynıdır fakat daha fazla avantaj sunar: diğer profillerin
seni görmemesini istediğin günleri ve saatleri kendi isteğine göre ayarlayabilirsin. Ayrıca
tekrarlanması için de programlayabilirsin. (Hesabım > Tercihler > 8 saat Görünmez Modu).

Bu makale faydalı mıydı?

Bize ulaş

Uygulama hakkında sorular ve taleplerin hızla ve doğru şekilde ele alınması amacıyla Müşteri Hizmetlerimizle iletişim kurmak için lütfen Facebook ile giriş yap.

Lütfen talebinin ayrıntılarını gir. Destek ekibimizden biri, en kısa sürede seninle iletişime geçecek.

Bizimle iletişime geçtiğin için teşekkürler. En kısa süre içinde yanıt vermek için elimizden geleni yapacağız.