Merhaba! Yardım mı lazım?

bg-faq-search.jpg
Yardım / happn kullanımı /

Beğeni gönderdiğim veya Merhaba dediğim kullanıcı Zaman Tüneli’mden kayboldu. Neden?

Kullanıcının daha iyi bir deneyim yaşamasını sağlamak için, Beğeni gönderdiğin veya Merhaba dediğin profilleri kaldırmaya karar verdik. Ancak profiller tamamen kaybolmaz. Yollarınız yeniden kesişirse, bu profilleri yeniden görebilirsin.

Ayrıca yollunun tekrar kesişmesini istemediğin profiller için kullandığın çarpı butonunda olduğu gibi, Zaman Tüneli’nde senin profilinin de kaybolduğu anlamına gelmez. Yani diğer kişinin Zaman Tüneli’nde profilin kaybolmaz. Bu işlemin amacı, yolunun kesiştiği yeni happncılara odaklanman için Zaman Tüneli’ni temizlemektir.

“Yeni Crush’lar” listesini, “Mesajlar” kısmında veya kesişme noktalarını seçerek Map’te bulabilirsin.