Neden “Merhaba” butonuna bastığımda profiller kayboluyor ?

Kullanıcının daha iyi bir deneyim yaşamasını sağlamak için, “Merhaba” butonuna bastığın profilleri kaldırmaya karar verdik. Bu butona bastığında istediğin kullanıcıya “Merhaba” demiş olursun ve yollarınız yeniden kesişirse profilini tekrar görebilirsin. Neden mi böyle bir seçim yaptık? Çünkü böylece Zaman Tüneli’nde henüz etkileşimde bulunmadığın profilleri daha net bir biçimde görebilirsin. Bu sayede yolunun kesiştiği yeni happncılara/profillere odaklanmış olursun. Crush olduğun takdirde bu profili, “Mesajlar” kısmındaki “Yeni Crush’lar” listesinde bulabilirsin.

Bu makale faydalı mıydı?

Bize ulaş

Uygulama hakkında sorular ve taleplerin hızla ve doğru şekilde ele alınması amacıyla Müşteri Hizmetlerimizle iletişim kurmak için lütfen Facebook ile giriş yap.

Lütfen talebinin ayrıntılarını gir. Destek ekibimizden biri, en kısa sürede seninle iletişime geçecek.

Bizimle iletişime geçtiğin için teşekkürler. En kısa süre içinde yanıt vermek için elimizden geleni yapacağız.