Neden Beğen butonuna bastığımda profiller kayboluyor?

Kullanıcının daha iyi bir deneyim yaşamasını sağlamak için, Beğen butonuna bastığın profilleri kaldırmaya karar verdik. Bu profiller kaybolduğunda, tüm kullanıcıları görmek yerine henüz etkileşimde bulunmadığın profiller ön plana çıkacaktır. Böylece Zaman Tüneli daha net bir görüntüye sahip olur ve aynı gün içinde yolunun kesiştiği happncılara odaklanmış olursun. Bu butona bastığında, Beğeni etkin hale gelir ve yollarınız yeniden kesişirse bu profili tekrar görebilirsin. Diğer kullanıcı ise kendi Zaman Tüneli’nde seni hâlâ görmektedir! Eğer o da seni Beğenirse, Crush yapmış olursunuz. Daha sonra bu profili, “Mesajlar” kısmındaki “Yeni Crush’lar” listesinde bulabilir ve sohbet başlatabilirsin.

Bu makale faydalı mıydı?

Bize ulaş

Uygulama hakkında sorular ve taleplerin hızla ve doğru şekilde ele alınması amacıyla Müşteri Hizmetlerimizle iletişim kurmak için lütfen Facebook ile giriş yap.

Lütfen talebinin ayrıntılarını gir. Destek ekibimizden biri, en kısa sürede seninle iletişime geçecek.

Bizimle iletişime geçtiğin için teşekkürler. En kısa süre içinde yanıt vermek için elimizden geleni yapacağız.