Hesabımı nasıl silebilirim?

Doğrudan happn uygulaması üzerinden, “Uygulama ayarları” > “Verilerim” > “Hesabımı sil”i seçerek hesabını ve tüm verilerini silebilirsin. Tüm verilerinin yanı sıra gönderilen “Merhaba”lar, Crush’lar, sohbetler ve yolunun kesiştiği kişiler de silinecektir.  

Senin yerine hesabını biz de silebiliriz. Yalnızca profilini veri tabanımızda bulabilmemiz için Facebook hesabındaki ismi ve e-posta adresini veya cep telefonu numaranı bize belirtmen yeterlidir.

Premium abonesi isen ve hesabını silmek istiyorsan, lütfen aboneliğinin aktif olmaya devam edeceğini unutma. Aboneliğini, Play Store (Android) veya App Store (IOS) üzerinden iptal etmelisin.

Ayrıca aboneliğini başka bir hesaba da aktaramazsın. Bu durumda, aboneliğinin otomatik olarak yenilenmesini iptal etmeni, son tarihe kadar kullanmaya devam etmeni ve sonrasında kişisel verilerini silmeni tavsiye ederiz.

Uyarı:

- Uygulamayı sildiğinde, hesabın silinmez;

- Hesabını sildikten sonra yeniden bağlanırsan, aynı bilgileri kullanarak senin için yeni bir hesap açacağımızı unutma.

 

Bu makale faydalı mıydı?

Bize ulaş

Uygulama hakkında sorular ve taleplerin hızla ve doğru şekilde ele alınması amacıyla Müşteri Hizmetlerimizle iletişim kurmak için lütfen Facebook ile giriş yap.

Lütfen talebinin ayrıntılarını gir. Destek ekibimizden biri, en kısa sürede seninle iletişime geçecek.

Bizimle iletişime geçtiğin için teşekkürler. En kısa süre içinde yanıt vermek için elimizden geleni yapacağız.