happn'ı silersem ne olur?

Uygulamayı telefonundan silersen konumun güncellenmez ve kimsenin seninle yolu kesişmez. Uygulamayı silmek, hesabını silmez. Herhangi bir cep telefonundan bir daha giriş yaptığında Crush'larını, mesajlarını ve hesabınla ilişkili diğer tüm bilgileri görebileceksin.

Bu makale faydalı mıydı?

Bize ulaş

Uygulama hakkında sorular ve taleplerin hızla ve doğru şekilde ele alınması amacıyla Müşteri Hizmetlerimizle iletişim kurmak için lütfen Facebook ile giriş yap.

Lütfen talebinin ayrıntılarını gir. Destek ekibimizden biri, en kısa sürede seninle iletişime geçecek.

Bizimle iletişime geçtiğin için teşekkürler. En kısa süre içinde yanıt vermek için elimizden geleni yapacağız.