Zablokowałem/-am lub pominąłem/-ęłam jakiś profil, ale chcę to cofnąć. Czy jest taka możliwość?

Możesz wyświetlić listę zablokowanych lub pominiętych przez Ciebie użytkowników. Wystarczy przejść do zakładki „Odrzuceni / zablokowani użytkownicy” na stronie „Preferencje”. W dowolnym momencie możesz ją edytować, odblokowując lub akceptując profil zablokowanego lub pominiętego wcześniej użytkownika.

Czy artykuł ten okazał się pomocny?

Skontaktuj się z nami

Jeżeli masz pytania dotyczące aplikacji i chcesz, aby Twoje zapytanie zostało przetworzone szybko i dokładnie, zaloguj się przez Facebooka, aby skontaktować się z obsługą klienta.

Wpisz szczegóły Twojego zapytania. Członek naszego zespołu wsparcia skontaktuje się z Tobą najszybciej, jak to będzie możliwe.

Dziękujemy za kontakt. Dołożymy wszelkich starań, aby możliwie najszybciej udzielić odpowiedzi.