Co się stanie, jeśli odinstaluję happn?

Jeśli usuniesz aplikację ze swojego telefonu, Twoje położenie nie będzie już dłużej aktualizowane i żadna osoba Cię już nie napotka. Usunięcie aplikacji nie oznacza usunięcia Twojego konta. Po następnym zalogowaniu się na innym smartfonie będziesz mógł / mogła sprawdzić Zauroczenia, wszystkie swoje wiadomości oraz inne informacje powiązane z Twoim kontem.

Czy artykuł ten okazał się pomocny?

Skontaktuj się z nami

Jeżeli masz pytania dotyczące aplikacji i chcesz, aby Twoje zapytanie zostało przetworzone szybko i dokładnie, zaloguj się przez Facebooka, aby skontaktować się z obsługą klienta.

Wpisz szczegóły Twojego zapytania. Członek naszego zespołu wsparcia skontaktuje się z Tobą najszybciej, jak to będzie możliwe.

Dziękujemy za kontakt. Dołożymy wszelkich starań, aby możliwie najszybciej udzielić odpowiedzi.