Czy aplikacja musi być uruchomiona, aby można było napotykać osoby?

Nie musisz systematycznie otwierać aplikacji, aby zachować wszystkie napotkane możliwości. Wszyscy wcześniej napotkani użytkownicy są zapisywani na Twoje osi czasu.

 

Jednak osoby, które napotkałeś/-aś, mając telefon wyłączony lub ustawiony w „trybie samolotowym”, nie będą wyświetlane na Twojej osi czasu, jak również wtedy, gdy przerwiesz działanie happn na 8 godzin.

Czy artykuł ten okazał się pomocny?

Skontaktuj się z nami

Jeżeli masz pytania dotyczące aplikacji i chcesz, aby Twoje zapytanie zostało przetworzone szybko i dokładnie, zaloguj się przez Facebooka, aby skontaktować się z obsługą klienta.

Wpisz szczegóły Twojego zapytania. Członek naszego zespołu wsparcia skontaktuje się z Tobą najszybciej, jak to będzie możliwe.

Dziękujemy za kontakt. Dołożymy wszelkich starań, aby możliwie najszybciej udzielić odpowiedzi.