Co się stanie, jeśli kogoś pominę?

Jeśli nie jesteś lub już dłużej nie jesteś zainteresowany/-a daną osobą, możesz pominąć jej profil, naciskając przycisk  lub „Już mnie nie interesuje” w zakładce „3 kropki” na profilu tej osoby.

 

Osoba pominięta nie dowie się o tym i nie będziesz już nigdy więcej napotykać tej osoby w aplikacji.

Czy artykuł ten okazał się pomocny?

Skontaktuj się z nami

Jeżeli masz pytania dotyczące aplikacji i chcesz, aby Twoje zapytanie zostało przetworzone szybko i dokładnie, zaloguj się przez Facebooka, aby skontaktować się z obsługą klienta.

Wpisz szczegóły Twojego zapytania. Członek naszego zespołu wsparcia skontaktuje się z Tobą najszybciej, jak to będzie możliwe.

Dziękujemy za kontakt. Dołożymy wszelkich starań, aby możliwie najszybciej udzielić odpowiedzi.