W jaki sposób można dezaktywować konto?

Wystarczy przejść do strony „Ustawienia aplikacji” i nacisnąć opcję „Dezaktywuj swoje konto”.

 

Jeżeli dezaktywujesz swoje konto, całkowicie znikniesz z aplikacji. Osoby, z którymi łączy Cię Zauroczenie, nie będą Cię już widziały, wszystkie rozmowy zostaną usunięte i nie będziesz się już ukazywać na osi czasu.

 

Jeżeli chcesz, możesz przerwać działanie happn na 8 godzin. Twoje położenie nie będzie wówczas aktualizowane, nikt nie będzie Cię napotykał na swojej drodze ani Ty nie będziesz napotykać nowych osób. Jednakże nadal możesz wchodzić w interakcję z innymi osobami, których już napotkałeś/-aś, komunikować się z osobami, które Cię Zauroczyły, i vice versa.

Czy artykuł ten okazał się pomocny?

Skontaktuj się z nami

Jeżeli masz pytania dotyczące aplikacji i chcesz, aby Twoje zapytanie zostało przetworzone szybko i dokładnie, zaloguj się przez Facebooka, aby skontaktować się z obsługą klienta.

Wpisz szczegóły Twojego zapytania. Członek naszego zespołu wsparcia skontaktuje się z Tobą najszybciej, jak to będzie możliwe.

Dziękujemy za kontakt. Dołożymy wszelkich starań, aby możliwie najszybciej udzielić odpowiedzi.