Czy aplikacja publikuje na mojej stronie na Facebooku?

Nie, happn nigdy niczego nie publikuje na Twojej osi czasu Facebooku. Żaden z Twoich znajomych na Facebooku nie będzie wiedział, że korzystasz z happn. To żelazna zasada.

Czy artykuł ten okazał się pomocny?

Skontaktuj się z nami

Jeżeli masz pytania dotyczące aplikacji i chcesz, aby Twoje zapytanie zostało przetworzone szybko i dokładnie, zaloguj się przez Facebooka, aby skontaktować się z obsługą klienta.

Wpisz szczegóły Twojego zapytania. Członek naszego zespołu wsparcia skontaktuje się z Tobą najszybciej, jak to będzie możliwe.

Dziękujemy za kontakt. Dołożymy wszelkich starań, aby możliwie najszybciej udzielić odpowiedzi.