Jak mogę się wylogować?

Przejdź do zakładki „Ustawienia aplikacji” i naciśnij przycisk „Wyloguj się”. Jeżeli się wylogujesz, nie będziesz otrzymywać powiadomień o Oczkach, nowych wiadomościach ani Zauroczeniach!

 

Jeżeli chcesz, możesz przerwać działanie happn na 8 godzin. Twoje położenie nie będzie wówczas aktualizowane, nikt nie będzie Cię napotykał na swojej drodze ani Ty nie będziesz napotykać nowych osób. Jednakże nadal możesz wchodzić w interakcję z innymi osobami, których już napotkałeś/-aś, kontaktować się z osobami, które Cię Zauroczyły, i vice versa.

Czy artykuł ten okazał się pomocny?

Skontaktuj się z nami

Jeżeli masz pytania dotyczące aplikacji i chcesz, aby Twoje zapytanie zostało przetworzone szybko i dokładnie, zaloguj się przez Facebooka, aby skontaktować się z obsługą klienta.

Wpisz szczegóły Twojego zapytania. Członek naszego zespołu wsparcia skontaktuje się z Tobą najszybciej, jak to będzie możliwe.

Dziękujemy za kontakt. Dołożymy wszelkich starań, aby możliwie najszybciej udzielić odpowiedzi.