Hallo! Hulp nodig?

bg-faq-search.jpg
Hulp / Abonnement /

Wat is het verschil tussen de opties « Mijn account deactiveren », «Log uit», «8 uur onzichtbaar zijn» en «Mijn onzichtbaarheid programmeren»?

Als je je account deactiveert, ben je niet langer zichtbaar voor andere gebruikers. Zolang je je account niet opnieuw activeert, verdwijn je volledig van de app. (Mijn account > App instellingen > Mijn account deactiveren).

Als je uitlogt kom je niemand meer tegen, maar profielen die je eerder bent tegengekomen kunnen jou nog steeds zien in hun Timeline (Mijn account > App instellingen > Uitloggen).

Als je de «8 uur onzichtbaar zijn» aanvinkt, wordt je locatie tijdelijk uitgeschakeld en kom je geen andere profielen meer tegen. Je komt ook lager in de Timeline te staan. Wel kun je met je Crushes in contact blijven en kun je nog steeds reageren op profielen die je bent tegengekomen voordat de Onzichtbare modus is ingegaan.

De optie «Mijn onzichtbaarheid instellen» is alleen beschikbaar voor happn Premium leden. Het basisprincipe is hetzelfde als bij de onzichtbare modus gedurende 8 uur, maar biedt meer voordelen: je kunt er de dagen en uren mee instellen waarop je onzichtbaar voor de andere profielen wilt zijn. Je kunt bovendien een terugkerende onzichtbaarheid instellen (Mijn account > Mijn voorkeuren > 8 uur onzichtbaar zijn).