Hallo! Hulp nodig?

bg-faq-search.jpg
Hulp / Gebruik van happn /

De gebruiker die ik zojuist een Like of FlashNote heb gestuurd, is van mijn Timeline verdwenen. Hoe kan dat?

Voor een betere gebruikerservaring, hebben we besloten om de profielen die jij een Like of FlashNote stuurt te verbergen. Alleen wanneer je deze profielen opnieuw tegenkomt, verschijnen ze weer op je Timeline.


Let op: Je profiel blijft zichtbaar op de Timeline van de profielen die je een Like of FlashNote hebt gestuurd (dit in tegenstelling tot wanneer je een profiel wegdrukt). Hiermee wordt je eigen Timeline overzichtelijker, je ziet alleen nog de profielen waarop je nog niet hebt gereageerd. Zo kun je focussen op de nieuwe happners die je tegenkomt.


Het is altijd mogelijk de lijst met personen die je een FlashNote hebt gestuurd terug te vinden in “Mijn favorieten” in “Mijn account”.