Letiltottam vagy elutasítottam egy profilt, de aztán meggondoltam magam. Visszavonhatom?

Hozzáférsz az általad letiltott vagy elutasított felhasználók listájához. Mindössze csak annyit kell tenned, hogy a „Beállítások” menüben rámész az „Felhasználó visszautasítva/letiltva” oldalra. Bármikor megváltoztathatod ezt a listát azáltal, hogy feloldod a tiltást vagy elfogadod az általad letiltott vagy elutasított profilt. 

Segített ez a cikk?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Annak érdekében, hogy választ kapj az alkalmazással kapcsolatos kérdéseidre, valamint, hogy biztos legyél benne, gyorsan és megfelelően kezelik a kérelmed, kérjük, jelentkezz be a Facebookon keresztül és vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal.

Kérjük, részletezd a kérelmed. Az ügyfélszolgálati csapatunk egyik munkatársa hamarosan felveszi a kapcsolatot veled.

Köszönjük, hogy felvetted velünk a kapcsolatot. Megteszünk minden tőlünk telhetőt annak érdekében, hogy miharabb választ adjunk neked.