Mi történik, ha eltávolítom a happn-t?

Amennyiben törlöd az alkalmazást a telefonodról, nem frissül többé a pozíciód és senki nem fog veled összefutni. Az alkalmazás törlésével nem törlődik a fiókod. A következő belépésed alkalmával (bármilyen okostelefonról), megtalálod a Crush-jaid, az összes üzeneted és a fiókodhoz tartozó összes egyéb adatot.

Segített ez a cikk?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Annak érdekében, hogy választ kapj az alkalmazással kapcsolatos kérdéseidre, valamint, hogy biztos legyél benne, gyorsan és megfelelően kezelik a kérelmed, kérjük, jelentkezz be a Facebookon keresztül és vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal.

Kérjük, részletezd a kérelmed. Az ügyfélszolgálati csapatunk egyik munkatársa hamarosan felveszi a kapcsolatot veled.

Köszönjük, hogy felvetted velünk a kapcsolatot. Megteszünk minden tőlünk telhetőt annak érdekében, hogy miharabb választ adjunk neked.