Hogyan változtathatom meg a happn-ön megosztott Facebook-adataimat?

Menj a Facebook-oldaladra, érintsd meg a „Beállítások” > „Alkalmazások” > „happn” > „Eltávolítás” lehetőséget, majd jelentkezz ki és jelentkezz be újra a happn-be. Ezután kiválaszthatod az alkalmazásban megosztani kívánt adatokat.

Segített ez a cikk?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Annak érdekében, hogy választ kapj az alkalmazással kapcsolatos kérdéseidre, valamint, hogy biztos legyél benne, gyorsan és megfelelően kezelik a kérelmed, kérjük, jelentkezz be a Facebookon keresztül és vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal.

Kérjük, részletezd a kérelmed. Az ügyfélszolgálati csapatunk egyik munkatársa hamarosan felveszi a kapcsolatot veled.

Köszönjük, hogy felvetted velünk a kapcsolatot. Megteszünk minden tőlünk telhetőt annak érdekében, hogy miharabb választ adjunk neked.