Hogyan deaktiválhatom a fiókomat?

Mindössze annyit kell tenned, hogy az „Alkalmazás beállítások” oldalon megérinted a „A fiókom inaktiválása” lehetőséget.

 

Amennyiben deaktiválod a fiókod, teljesen el fogsz tűnni az alkalmazásból. A Crush-jaid nem fognak többé látni, az összes beszélgetésed törlésre kerül, és nem kerülsz megjelenítésre az idővonalon.

 

Amennyiben szeretnéd, 8 órára szüneteltetheted a happn-t. Így nem frissül a pozíciód, senki nem fogsz összefutni veled és te sem fogsz új emberekkel összefutni. Azokkal az emberekkel azonban, akikkel már összefutottál, továbbra is interakcióba léphetsz, valamint felveheted a kapcsolatot a Crush-jaiddal és ők is felvehetik veled.

Segített ez a cikk?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Annak érdekében, hogy választ kapj az alkalmazással kapcsolatos kérdéseidre, valamint, hogy biztos legyél benne, gyorsan és megfelelően kezelik a kérelmed, kérjük, jelentkezz be a Facebookon keresztül és vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal.

Kérjük, részletezd a kérelmed. Az ügyfélszolgálati csapatunk egyik munkatársa hamarosan felveszi a kapcsolatot veled.

Köszönjük, hogy felvetted velünk a kapcsolatot. Megteszünk minden tőlünk telhetőt annak érdekében, hogy miharabb választ adjunk neked.