Τι γίνεται αν κλείσω τον λογαριασμό μου στο Facebook;

Αν κλείσεις τον λογαριασμό σου στο Facebook με τον οποίο έκανες εγγραφή στο happn, δεν θα έχεις πλέον πρόσβαση στην εφαρμογή ούτε στα Crush και στα μηνύματά σου.

Σου χρησίμευσε αυτό το άρθρο;

Επικοινώνησε μαζί μας.

Για να ρωτήσεις κάτι για την εφαρμογή και για να απαντήσουμε με ποιότητα και ταχύτητα, συνδέσου μέσω Facebook πριν επικοινωνήσεις με την Εξυπηρέτηση Πελατών.

Αυτές είναι οι λεπτομέρειες του αιτήματός σου. Ένα μέλος της ομάδας βοήθειας θα απαντήσει το συντομότερο δυνατόν.

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.