Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω τον λογαριασμό μου;

Αρκεί να πας στη σελίδα «Ρυθμίσεις εφαρμογής» και να πατήσεις «Απενεργοποίηση λογαριασμού».

 

Αν απενεργοποιήσεις τον λογαριασμό σου, θα χαθείς από την εφαρμογή. Τα Crush σου δεν θα μπορούν να σε δουν και να σου μιλήσουν ούτε θα εμφανίζεσαι στο Χρονολόγιο.

 

Αν προτιμάς, μπορείς να παύσεις το happn για 8 ώρες. Έτσι, δεν θα ανανεώνεται η θέση σου και δεν θα συναντάς άτομα ούτε θα σε συναντούν. Ωστόσο, θα μπορείς να αλληλεπιδράς με τα άτομα που έχεις συναντήσει και να επικοινωνείς με τα Crush σου.

Σου χρησίμευσε αυτό το άρθρο;

Επικοινώνησε μαζί μας.

Για να ρωτήσεις κάτι για την εφαρμογή και για να απαντήσουμε με ποιότητα και ταχύτητα, συνδέσου μέσω Facebook πριν επικοινωνήσεις με την Εξυπηρέτηση Πελατών.

Αυτές είναι οι λεπτομέρειες του αιτήματός σου. Ένα μέλος της ομάδας βοήθειας θα απαντήσει το συντομότερο δυνατόν.

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.